Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Josu Urrestarazu i Elia Ferrer guanyen la IX Trail Selva Marítima

Josu Urrestarazu i Elia Ferrer han estat els guanyadors de la IX Trail Selva Marítima de 22 km que s’ha disputat aquest diumenge entre Tossa, Lloret i Blanes. La prova, organitzada pel Grup Fondistes Blanes, ha comptat amb la participació de 500 corredores i corredors. Enguany, l’organització ha afegit també la distància d’11 Km.

En la categoria d’homes, la IX Trail Selva Marítima en la modalitat clàssica dels 22 km de distància l’ha guanyat Josu Urrestarazu Garcia, del Club Idiazabal-Aseplan, qui va invertir 2’01’11 hores en fer el recorregut des de Tossa fins a Blanes. En segon lloc s’ha situat Albert Puig Dalmau, del Club Bescanó Corre, amb un temps de 2’06’48 hores, i en tercera posició Oriol Lario Devesa, del CE Ironwill BCN, que va fer el recorregut en 2’07’18 hores.

Per la seva banda, en dones la més ràpida ha estat Elia Ferrer Alcaide, corredora independent, que va cobrir la distància en 2’43’21 hores. La segona posició l’ha assolit Natàlia Martínez Camps, de Myrmidons Team, que va fer el recorregut en 2’50’56 hores, i la tercera plaça ha estat per a Carolina Sánchez Ber, del Club Excursionista Les Peülles del Montsec, amb un temps de 2’54’ 40 hores.

Respecte la novetat d’aquest 2023, la nova modalitat dels 11 km de distància entre Lloret de Mar i Blanes, el podi en homes l’ha encapçalat Marc Valls Huerva, que va cobrir el recorregut en 50’50 minuts, seguit en segona posició per Emilio Monge Ortega amb un temps de 50’54 minuts. Tots dos corredors són independents, no pertanyen a cap club. La tercera posició l’ha assolit Xavi Blázquez Gómez, del Grup Fondistes Blanes, amb un temps de 51’49 minuts.

El podi en dones dels 11 km l’ha encapçalat en primera posició Lluna Martí Aragonès, del Montpalau Team, amb un temps de 1’03’53 hores. La segona plaça l’ha guanyat Cristina Ugart Diz, del Safir Team, qui va invertir 1’04’44 hores en cobrir la distància. Per últim, la tercera plaça ha estat per a Raquel Carbó Solis, corredora independent, amb un temps de 1’04’52 hores.