test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Josep Lluís Pouy, cap de Protecció Civil de Blanes: “La gent no fa cas de les nostres recomanacions, tot i que ho repetim any rere any”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens hi ha acompanyat Josep Lluís Pouycap de Protecció Civil de Blanes. Amb ell hem parlat de seguretat per una data com la d’avui, la Revetlla de Sant Joan.

Pouy apunta que la revetlla de Sant Joan és un dia amb “molt material priotècnic”. Per això, com diu, s’han de tenir en compte molts aspectes per poder celebrar-la amb seguretat.

El primer que destaca el cap de Protecció Civil de Blanes és tenir en compte que no es poden llançar coets cap a zones costoses. Pouy també destaca que s’han de seguir les recomanacions dels patards, que estan catalogats segons les edats. A més, també recomana tancar portes, finestres i tandals i recollir la roba estesa per evitar ensurts o punts d’ignició. Per últim, també apunta que és important tenir en compte l’entorn i marxar d’aquells llocs on hi ha animals patint.

“No he vingut a espantar, he vingut a posar els punts sobre les is”, sentencia Pouy. El cap de Protecció Civil conclou que cal anar amb seny, aquest any i tots. De fet, apunta que des dels cossos de seguretat cada any fan les mateixes recomanacions però que la gent no fa cas. “És esgotador, hem d’insistir molt”, afirma.

Pouy també explica quin serà el desplegament dels cossos de seguretat amb el canvi de data dels focs en motiu de les eleccions del 23J.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit