Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Josep Lluís Fillat, president de Fotofilm Calella: “Per nosaltres la fotografia requereix un esforç de plantejament, un sentiment. És com una pintura, té valor en si mateixa”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina ens ha acompanyat Josep Lluís Fillat, president de Fotofilm Calella. Amb ell hem parlat sobre el Festimatge, el Festival d’Imatge de Calella que se celebrarà al municipi maresmenc des de l’1 d’abril fins l’1 de maig.

Fillat ha apuntat que aquest és un “any especial” perquè el Festimatge celebra la seva edició número 18 i, com ha apuntat, des de l’organització s’han treballat per portar novetats. A més, Fillat també ha remarcat que després dels anys de pandèmia i restriccions, “aquest any hi ha moltes ganes” de fer el festival.

Entre les novetats, Fillat ha esmentat l’exposició especial que acull l’Ajuntament vell titulada Happytecture, la projecció de les fotografies concursants del 47è Trofeu Torretes de Fotografia o les exposicions guiades.

A banda de la majoria d’edat del Festimatge, enguany també se celebren els 50 anys de la Trobada Internacional de Cinema 9,5mm. Aquesta trobada, com ha explicat Fillat, conserva el format clàssic que “a molts ens recorda a la infància”. A més, Fillat ha apuntat que la Trobada Internacional de Cinema 9,5mm de Calella és “única a l’estat espanyol i diria que casi a tot arreu”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit