Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Josep Ferrer: “Com més directe arriba el producte del pagès al consumidor, millor per tothom”


Josep Ferrer, gerent de la Cooperativa de la Conca de la Tordera, ens ha acompanyat al Matí360 de Ràdio Marina per parlar de la inauguració d’aquesta tarda de la botiga pròpia de la cooperativa.

Ubicada a l’antiga seu de la Cooperativa de Palafolls, fa dos anys que els membres de la Cooperativa de la Conca de la Tordera treballen per tirar endavant aquest projecte. Ferrer ha explicat que ho han aconseguit gràcies a una aportació de la Generalitat, però “sobretot amb l’aportació dels pagesos de la zona”.

La botiga de la Cooperativa de la Conca de la Tordera, segons ha explicat Ferrer, té “l’esperit de donar sortida als productes dels nostres pagesos”. Fins ara, lamenta el gerent de la cooperativa, “no teníem un lloc propi per vendre els nostres productes”. Amb la botiga, es posaran a l’abast productes de temporada i de proximitat. Ferrer ha afirmat que “com més directe arriba el producte del pagès al consumidor, millor per tothom”. Ja no només per una qüestió econòmica, sinó també mediambiental.

Ferrer també ha explicat que la nova botiga de la Cooperativa de la Conca de la Tordera compta amb un petit auditori, que posaran a disposició del poble de Palafolls, i on esperen fer-hi actes com recitals de poesia o showcookings.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit