Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Jordi Pagès, membre de Preservem el Maresme: “El Consell Comarcal hauria d’ajudar a municipalitzar la gestió de l’aigua, no privatitzar-la”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens hi ha acompanyat Jordi Pagès, membre de la coordinadora Preservem el Maresme. Amb ell hem parlat sobre el projecte del Consell Comarcal del Maresme sobre la gestió de l’aigua a la comarca i el comunicat que van publicar des de la coordinadora divendres passat en relació a aquest projecte.

En termes de gestió de l’aigua a la comarca del Marsme, Jordi Pagès apunta que fins ara hi havia dos tipus de concessió: pública o privada. Ara bé, segons Pagès, “ja són molts els ajuntaments que han optat per la municipalització” d’aquest recurs. Un exemple és Mataró, com explica.

Pagès sentencia que des de la coordinadora Preservem el Maresme “l’única opció és aigua pública”, tant pel que fa a l’aigua de boca com en aigües residuals. “El benefici públic de tenir l’aigua en mans de l’ajuntament és total”, diu. Així afirma que des de la coordinadora “ens oposem a qualsevol intent de mantenir la privatització o continuar-la augmentant” i al·lega que “el Consell Comarcal hauria d’ajudar a municipalitzar”. A més, destaca que és “gravíssim” que aquesta decisió es vulgui prendre a dos dies de les eleccions.

Jordi Pagès també resalta la “situació gravíssima” que s’està vivint a la Tordera, una riera que s’ha convertit en un “espai sobreexplotat”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit