Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Jordi Corominas i Jana Cullel, millors esportistes premiats a la 1a Nit de l’Esport de Santa Coloma


Santa Coloma de Farners ha celebrat, aquest divendres, la 1a Nit de l’Esport. L’acte, segons exposen des de l’Ajuntament, va servir per guardonar tots aquells esportistes, tècnics i esdeveniments de rellevància al municipi.

En la categoria de millor esportista, els dos guardonats van ser Jordi Coromines, en masculí, i Jana Cullell, en femení. El premi a millor tècnic/a l’ha rebut Joana Arribas, i el premi honorífic ha sigut per Heribert Boada. Pel que fa al millor esdeveniment de l’any 2024 ha sigut la Cursa del pa amb tomàquet, i el premi dels valors esportius, pel Club Farners Fundació Astres.

També es va guardonar l’efemèride esportiva, premi que va rebre el Club Ciclista Farners, i, a més, es va reconèixer com a esportista de rellevància Manel Fernández, Esteve Fradera i Ricard Planiol.

D’altra banda, la 1a Nit de l’Esport també va voler reconèixer la dedicació durant anys a l’esport a David Julià, Eva Ceña, Jaume Julià, Marc Roura, Joan Gispert i Josep Morell. Finalment, també es van premiar esportistes que han destacat durant la temporada fora de les entitats locals. En aquest sentit, els guardonats han sigut Arnau Álvarez, Adrià Álvarez, Oriol Vives, Alfredo Rodríguez, Marc Puig i Santi Martínez.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit