test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Jordi Camps: “Vidreres farà la gestió del servei de l’aigua i serà 100% municipal, no hi hauran empreses privades”


L’alcalde de Vidreres, Jordi Camps, ens ha acompanyat al matí360 de Ràdio Marina d’avui per parlar del procés de municipalització de la gestió del servei de l’aigua de Vidreres. El batlle ha explicat que a partir del dia 1 de gener del 2023, el consistori assumirà la gestió directa del servei de l’aigua.

El procés de municipalització de l’aigua a Vidreres, segons ha afirmat Camps, va començar 8 anys enrere. Ara, tal com ha afirmat l’alcalde, ja es troben “en un moment d’expropiació que ha de culminar amb la gestió municipal al gener”. L’alcalde també ha explicat que en aquest procediment d’expropiació estan analitzant les xarxes i el sistema, però no serà fins que passin a gestionar al servei que puguin avaluar l’estat de la xarxa. Tot i això, des del consistori s’ha previst una inversió prèvia de 180 mil euros per començar a fer algunes millores. “En alguns llocs ens trobarem que sí que s’hauran de fer més inversions, però en d’altres només seran inversions de manteniment com a tots els pobles”. A més, Camps ha afirmat que el procés de municipalització no tindrà cap impacte en les tarifes que paguen els veïns i veïnes de Vidreres.

Jordi Camps ha sentenciat que la gestió del servei de l’aigua l’ha de fer 100% l’Ajuntament de Vidreres i que no preveuen que en un futur una empresa externa torni a encarregar-se’n. “La intenció és que el servei millori, per això la gestió passarà a l’ajuntament”.

Foto: Aleix Freixas/ACN

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit