test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Jordi Calvet, regidor de Cultura de Blanes: “El BUF! té una bona proposta musical, que s’aguanta molt i que, com a bonustrack, comptarà amb l’actuació de Leticia Sabater”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens hi ha acompanyat Jordi Calvet, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Blanes. Amb ell hem parlat sobre la primera edició del BUF!, el Blanes Urban Fest.

Com ha comentat el regidor, el municipi ja ho té tot a punt per celebrar el BUF!. “Tothom ens està dient que els hotels tenen unes reserves molt grans i hi ha molta expectació”, ha explicat Calvet.

Entre la programació d’aquesta primera edició del Blanes Urban Fest destaquen les dues obres murals que es faran a la Biblioteca de Blanes i als antics pavellons. A més, una notícia que ha tingut molta revolada des que es va saber és l’actuació de Leticia Sabater aquest dijous. “És un bonustrack així més divertida i provocadora. Ha fet parlar, però creiem que té tot el sentit en un festival jove i descarat com aquest”, ha dit el regidor.

Pel que fa a la programació musical comperta del BUF! 2023, Calvet ha comentat que “s’aguanta molt”.  Un altre aspecte que també ha comentat el regidor és la limitació del freestyle a les batalles de rap. “Voliem evitar que es ‘desmadrés’ amb insults”, ha explicat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit