test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Jordi Calvet, regidor de Cultura de Blanes : “Amb el BUF!, hem fet un festival com déu mana; molt ampli amb música urbana, art urbà i dansa urbana”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens hi ha acompanyat Jordi Calvet, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Blanes. Amb ell hem parlat del BUF! (Blanes Urban Fest), el primer festival de música urbana de la Costa Brava.

Jordi Calvet sentencia que el BUF! no és un festival amb “uns quants concerts i ja està”, “hem fet un festival com déu mana, molt ampli amb música urbana, art urbà, dansa urbana, etc.”, exposa.

El regidor explica que la proposta del BUF! “es va començar a preparar abans de les eleccions”. La idea, com diu, era seguir la moda de la música urbana, apropar-la tant als joves com a la gent més gran per “doanr a conèixer els seus valors”. “Creiem que hem de potenciar que hi ha gent jove que s’expressa amb aquest tipus de cultura”, afegeix Calvet.

Calvet explica que la proposta del BUF! també té com a objectiu desestacionalitzar la temporada a Blanes. “Volem fer actes per estirar la temproada, tenir sempre gent a Blanes, que la gent pugui gaudir més de nosaltres”, diu el regidor.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit