Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Joan Pau Romaní, coordinador de l’activitat Poeta de Guàrdia: “S’ha de portar la poesia al carrer i a la gent. La poesia dona una mica de llum a les coses”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens hi ha acompanyat l’actor lloretenc Joan Pau Romaní, coordinador de l’activitat Poeta de Guàrdia que es farà aquest 21 de març en el marc de la Capital de la Cultura Catalana Lloret de Mar.

Poeta de Guàrdia agafa com a model una acció que es va fer fa temps al Teatre Lliure de Barcelona que va funcionar molt bé, com explica Romaní. Aquesta activitat, en què la gent podrà demanar que es recitin poemes a altres persones, té l’objectiu de portar la poesia “en un espai ínitim, personal”, “al carrer, a la gent”, ha dit el coordinador. “És una idea senzilla, però és maca”, apunta Joan Pau Romaní, “la poesia és necessaria”.

Els poemes que es podran escollir s’engloben en tres grans temàtiques: Lloret de Mar, el seu entorn i els seus poetes; la vida; i, l’amor. Durant el dimarts 21 de març seràn 7 repsodes els encarregats de recitar els versos sol·licitats via telèfon.

Malgrat que aquesta activitat s’hagi plantejat dins del marc de la capitalitat de la Cultura Catalana, Romaní ha apuntat que hi ha la intenció de fer-la periòdicament.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit