Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Joan Membrives, president de l’AFIC: “No volíem que la celebració fos només per fotògrafs, sinó que la gaudís tota la gent de Blanes”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens hi ha acompanyat Joan Membrives, president de l’Associació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes (AFIC). Amb ell hem parlat sobre els 50 anys dels Premis Quillat de Fotografia i de com s’ha organitzat la celebració al municipi.

Membrives ha explicat que en motiu dels 50 anys del concurs, des de l’AFIC van planetjar organitzar una “mostra històrica dels premis” ocupant tots els espais disponibles per exposar al municipi. “És una bona mostra de com ha evolucionat l’art fotogràfic en aquests anys”, explica. A més, el president de l’AFIC també comenta que la rebuda de l’exposició ha sigut molt bona i que “s’ha generat un mapa virtual a través d’Instagram” amb les fotografies que ha compartit la gent.

En motiu dels 50 anys dels Quillat, aquest dissabte Blanes també acull la 38a edició de la Festa de la Fotografia. Aquesta festa, com diu Membrives, agrupa aficionats de la fotografia d’arreu de Catalunya per celebrar un dia de germanor “entre aquells que compartim afició”.

“No volíem que la celebració fos només per fotògrafs, sinó que la gaudís tota la gent de Blanes”, explica el president de l’AFIC. Així, malgrat s’han organitzat activitats que requerien prèvia inscripció molt vinculades a la fotografia, com veure la sortida del sol o un recorregut pel Jardí Botànic Marimurtra amb diferents sets; també n’hi ha d’altres d’obertes com una cercavila. Membrives comenta que “ens ha quedat una festa fotogràficament molt rodona”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit