Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Joan García s’acomiada per jubilació de la Policia Local de Blanes després de 22 anys al capdavant del cos


El cap de la Policia Local de Blanes, Joan García, s’ha acomiadat aquest divendres després de 22 anys al capdavant del cos policial. García ha prestat el seu darrer dia de servei abans de la jubilació coincidint amb la celebració de Sant Miquel, el patró de les policies locals. Joan García ha agraït el suport dels agents, de l’Ajuntament i de la seva família i ha dit que només li ha quedat un gran projecte per fer realitat: la nova comissaria de la policia local i protecció civil de Blanes.

Un emotiu acte que omplert el Teatre de Blanes ha servit per reconèixer la tasca de Joan García al capdavant del cos de policia blanenc durant les dues últimes dècades. Abans, Garcia va rebre un homenatge durant una parada d’agents i oficials arrenglerats en formació a la plaça dels Dies Feiners. Ara, l’encara cap de la policia local del municipi enceta uns dies de vacances per després retirar-se del servei. Joan García ha explicat que ha pogut executar gairebé tots els projectes excepte el de la nova comissaria:


“Crec que la majoria de projectes han tirat endavant. Fins i tot el reglament intern, que vaig estar molts anys perquè s’aprovés; modernitzar la policia, com el projecte que hem fet en els últims anys de tenir càmeres de seguretat i trànsit i que tots els meus agents poguessin treballar el millor possible. Al final, no estarà inaugurada però he aconseguit que el projecte s’hagi adjudicat, amb la qual cosa al meu entendre els nostres polítics no es poden fer enrere. I per tant, en pocs anys tindrem una comissaria com es mereix la policia local de Blanes que és una de les punteres de la província”.

Joan García - Policia Local de Blanes

García espera ara poder dedicar més temps a la seva família:


“Dedicar més a la meva família perquè són els que més han patit la meva feina, en el sentit de la meva dedicació, que ha estat molt intensa. Però també els d’agrair aquesta paciència i els he de tornar amb escreix aquests dies”. 

Joan Garcia, que compleix 60 anys en els propers dies, va ingressar a la policia local de Blanes l’agost de l’any 1985. Tenia 21 anys i tot just havia acabat el servei militar. El desembre de 1993 va passar a ser caporal, i el 19 de juny de 2001 va superar les proves per passar a ser el cap de la policia local de Blanes.

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit