Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Ja son onze, les denúncies per punxades en zones d’oci nocturn de Lloret


S’investiguen ja onze denuncies per punxades en zones d’oci nocturn a Lloret de Mar. En cap d’aquests casos, però, el cos policial te constància que la víctima hagi patit una agressió o un abús sexual, ni tampoc cap robatori. Tot i això, les punxades es relacionen amb intents de submissió química.

L’objectiu d’aquestes punxades seria acabar sotmeten les dones. Aquesta mateixa setmana, la portaveu dels Mossos d’Esquadra, Montserrat Escudé, puntualitzava que tenen una investigació oberta per determinar quina substància se’ls ha pogut injectar.

De moment, no s’ha pogut confirmar tampoc que a les víctimes se’ls injectés droga, possiblement per la dificultat de trobar-ne el rastre. En tots els casos, però, les denunciants havien sortit de festa a Lloret de Mar en nits diferents i asseguren que algú les va punxar amb una xeringa.

De casos similars, també se n’han registrat tres a Barcelona. Davant d’aquesta situació, la patronal de l’oci nocturn, Fecasarm, ha assenyalat que es reforçaran les mesures de seguretat. De fet, ja s’estaven prenent mesures amb tapagots per una altra pràctica, la de s la submissió química a través de substàncies introduïdes d’amagat a les begudes.

Moisès García
Periodista de Ràdio Marina

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit