Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Ja hi ha 160 inscrits al Rally Lloret de Mar del 10 i 11 de febrer


La desena edició del Rally Costa Brava arriba a una xifra rècord amb 160 inscrits quan encara falten dies per la data límit d’inscripcions, que serà el 3 de febrer. La cursa tindrà lloc el 10 i 11 de febrer a Lloret de Mar.

En destaca la bona xifra d’inscripcions de cotxes moderns i també de vehicles clàssics, de Regularitat i Velocitat. Dels 160 participants inscrits fins ara, un 24% provenen de l’Estat Espanyol i un 15% són internacionals, principalment de França, però també d’Escòcia, Alemanya, Països Baixos i Mèxic.

Aquesta edició del Rally Lloret de Mar comptarà amb 20 inscrits de la categoria Rally2, vehicles del màxim nivell en les competicions europees, així com equips habituals en el Supercampeonato de España de Rallyes (S-CER). Segons paraules del director esportiu de V-Line Org, Guillem Pérez, “els pilots valoren aquesta prova en un indret atractiu i que compta amb molts quilòmetres cronometrats i un gran nivell organitzatiu”.

El 10 de febrer hi haurà les verificacions tècniques al Pavelló d’Esports de Lloret i el servei d’assistència a l’Avinguda del Rieral de 9 del matí a 1 del migdia i el Parc tancat al Passeig Marítim a partir de la 1. La sortida des del pòdium està prevista a les 17.15h. L’endemà, dia 11, a les 21.30h tindrà lloc el lliurament de premis al mateix pòdium del Passeig Marítim.

Foto: Ajuntament de Lloret

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit