Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Ja està instal·lada la nova senyalització de l’Eix de la Costa del Maresme

També s'ha aprofitat per senyalitzar la Via Marina del Camí de Sant Jaume


El projecte de l’Eix de la Costa del Maresme ha finalitzat amb la instal·lació de la senyalització turística. Es tracta d’un itinerari turístic que enllaça els passejos marítims dels municipis costaners de la comarca.

Aquest projecte, tal com assenyalen des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, dona resposta a les demandes dels municipis de l’Alt Maresme. L’objectiu era actualitzar i millorar les indicacions que havien quedat obsoletes. A més, també s’ha senyalitzat els trams perillosos. D’altra banda, s’ha tingut en compte la intermodalitat entre la bicicleta i el tren. En aquest sentit, el Consorci assenyala que així s’ha ofert flexibilitat als usuaris per planificar les rutes perquè gairebé tots els municipis del litoral estan connectats per la línia de tren R1.

Els municipis per on transcorre l’Eix de la Costa del Maresme són Malgrat de MarSanta SusannaPineda de marCalellaSant Pol de MarCanet de MarArenys de MarCaldes d’EstracSant Vicenç de MontaltSant Andreu de LlavaneresMataróCabrera de MarVilassar de MarPremià de MarEl MasnouMontgat. En total, la ruta és de 52,13 km.

Via Marina del Camí de Sant Jaume

Aquest projecte de senyalització de l’Eix de la Costa del Maresme també ha permès incorporar les guies de la Via Marina del Camí de Sant Jaume que passa per la comarca. La Via Marina està formada per sis etapes a Catalunya i, d’aquestes, la tres, la quatre i la cinc, passen pel Maresme. L’etapa tres va de Lloret de Mar a Sant Pol de Mar; la quatre, de Sant Pol fins a Mataró, i la cinc, de Mataró fins a Sant Adrià de Besòs.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit