Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Isard Fest, un festival musical de Sant Hilari: “Tot i que Isard Fest acabi de nèixer, volem fer les coses el millor possible”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens hi ha acompanyat Laia Sanujan i Martí Puigderrajols, membres de l’organització del festival Isard Fest. Amb ells hem parlat d’aquest festival de Sant Hilari Sacalm.

Isard Fest va nèixer del Projecte Final de Diplomatura d’en Martí Puigderrajols ara fa poc més de dos anys. Com apunta Puigderrajols, ell i una colla més de joves de Sant Hilari, van decidir “tirar-se a la piscina sense saber si hi havia aigua o no”. Ara bé, com apunta el director del festival, la primera edició d’Isard Fest va ser “un gran èxit”.

Amb una dotzena de joves hilariencs implicats, com expliquen, Isard Fest aposta pel talent emergent. Com diu Puigderrajols, hi ha molts artistes joves que “per desgràcia no tenen cabuda en grans festivals”. A més, sentencia que molt sovint, els cartells dels festivals a Catalunya “són ‘copia y pega'”.

Puigderrajols també explica que “tot i que sigui un festival que acaba de nèixer, volem fer les coses el millor possible”. Així, una de les principals premisses és el medi ambient i la consciència ambiental. Com apunten tots dos, Isard Fest també vol posar en valor la natura i les boscos de Sant Hilari. Així doncs, ja a la primera edició es van dur a terme petites mesures per no tenir un impacte negatiu, però, com apunta Sanjuan, que també és ambientòloga, per l’edició d’enguany calcularan exactament la petjada de carboni. Com diu, l’objectiu és que en un futur “el medi ambient passi per sobre de moltes altres necessitats”.

Isard Fest se celebrarà el 22 de juliol al Passeig de la Bòbila de Sant Hilari Sacalm i les entrades ja estan a la venda. A més, Sanjuan i Puigderrajols ens han avançat que el dia abans, el dia 21 de juliol, celebrarn la festa d’inauguració del festival.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit