Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Investiguen unes pintades amb les sigles de Vox a diversos punts de Blanes


La Policia Local de Blanes ha obert una investigació per tal de localitzar l’autor d’unes pintades amb les sigles de Vox en diversos punts del municipi, entre ells la Font Gòtica -que és patrimoni arquitectònic de Catalunya-, la façana de l’Ajuntament o el Banc dels Músics. Les pintades s’haurien produit aquesta passada matinada i ara el cos de policia local intenta identificar el responsable amb l’ajuda de les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat. De moment, se sap que és una sola persona que feia les pintades i marxava ràpidament del lloc.

L’empresa encarregada de la neteja ha eliminat les pintades aquesta mateixa matinada però està previst que s’hi continuï actuant per acabar-ho d’esborrar.

Els fets han passat cap a les dues de la matinada, segons s’ha pogut comprovar a les imatges de les càmeres de seguretat. Per la seqüència horària, l’autor ha començat pintant la Font Gòtica del carrer Ample, ha anat a l’Ajuntament i posteriorment ha pintat el Banc dels Músics al passeig de Mar, on també ha pintat altres llocs com el terra o l’accés del parterre on hi ha els canons.

Des de l’Ajuntament de Blanes recorden que l’autor de les pintades podria ser acusat d’un delicte contra el patrimoni per les pintades a la Font Gòtica, la font més ben conservada de l’arquitectura gòtica de Catalunya. L’obra està inclosa a l’inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya i és un dels vestigis més destacats del Vescomtat de Cabrera.

Foto: Aj. Blanes

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit