Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Interior reforçarà el patrullatge de Mossos a Calella a partir d’aquesta setmana

L'alcalde de Calella ha assenyalat que aquesta setmana ha baixat l'activitat delinqüencial i que s'han detingut dues persones que ja han entrat en presó preventiva


El Departament d’Interior ha anunciat que reforçarà el patrullatge de Mossos d’Esquadra a Calella a partir d’aquesta setmana. L’objectiu és aturar l’activitat del grup delinqüencial que acumula més de 260 detencions des del mes de maig.

Aquest dijous, l’alcalde de Calella, Marc Buch, i el director general de la Policia, Pere Ferrer, han mantingut una reunió en què s’ha decidit reforçar el patrullatge de Mossos. Així, hi haurà hores extres dels agents que patrullen a Calella i es destinaran agents de la unitat ARRO al municipi. De cara a l’estiu, a més, també es preveu ampliar la plantilla del cos de Mossos destinada a l’Alt Maresme. Paral·lelament, Interior s’ha compromès a parlar amb la fiscalia perquè el ministeri públic incrementi les peticions de presó preventiva en els casos dels detinguts més reincidents.

Més pressió policial i una activitat delictiva a la baixa

Buch, en declaracions a l’Agència Catalana de Notícies, ha explicat que se sent “satisfet” per fer aquest “dispositiu especial” que demanaven des del municipi.

“El compromís que s’ha agafat des de la Direcció General dels Mossos és iniciar un dispositiu especial des d’aquesta setmana mateix amb més presència dels Mossos d’Esquadra a partir de fer més hores extres. També el compromís d’enviar més agents d’ARRO al nostre municipi per treballar en la prevenció i evitar que aquestes persones puguin continuar cometent delictes”. 

Amb relació a l’ampliació de 94 agents de l’ABP a la plantilla de l’Alt Maresme de cara a l’estiu, Buch ha apuntat que “caldrà veure quants es jubilen i quin és exactament el número d’agents finals”.

D’altra banda, el batlle de Calella ha assenyalat que hi ha “molta pressió policial” i que s’han detingut dues persones que ja han entrat en presó preventiva.

“Hi ha molta pressió policial i aquest grup han seguit fent, però la veritat és que comencen a baixar les dades. Aquesta setmana ha sigut més tranquil·la per part d’aquesta gent. També és veritat que s’han practicat detencions i alguns estan en presó pereventiva”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit