Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Interior estudia obrir una comissaria de Mossos a Sant Feliu de Buixalleu

L'objectiu és poder millorar el servei de seguretat ciutadana a la zona


L’Ajuntament de Sant Feliu de Buixalleu i el Departament d’Interior estudien obrir una nova comissaria de Mossos d’Esquadra al municipi de la Selva. Aquest dilluns s’ha fet una trobada tècnica per estudiar la viabilitat del projecte, entre representants del consistori i del Departament.

L’objectiu d’obrir aquesta nova comissaria seria poder millorar el servei de seguretat ciutadana a la zona del Baix Montseny. Així doncs, suposaria millorar el temps de resposta i l’eficiència en l’atenció de les necessitats que requereixen les i els veïns d’aquesta zona.

Segons ha comunicat l’ajuntament, la nova instal·lació s’ubicaria al polígon industrial. El projecte contemplaria la nova comissaria en uns terrenys municipals que l’Ajuntament cediria, perquè Interior aixequi el nou equipament. Des del Departament assenyalen que en el marc de creixement de la plantilla de Mossos fins als 22.000 caldran noves comissaries i que totes es basaran en funció dels criteris tècnics, com el nombre de fets delictius o la proximitat amb altres comissaries.

La de Sant Feliu de Buixalleu dependria de la comissaria de Santa Coloma de Ferners.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit