Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Inadmès el recurs d’un opositor per unes proves selectives a sergent de la Policia Local de Lloret

L'opositor va denunciar als Jutjats de Girona que el tribunal qualificador d'aquest concurs d'oposició havia vulnerat els seus drets fonamentals a la igualtat i la no discriminació


El Jutjat Contenciós Administratiu número 3 de Girona ha inadmès a tràmit el recurs que va presentar un opositor en unes proves selectives per ocupar una plaça de sergent a la Policia Local de Lloret de Mar. Per extensió, a més, el Jutjat de Girona tampoc ha enviat l’assumpte a la Fiscalia en entendre que ni els membres del tribunal qualificador ni el cap de la Policia Local de Lloret havien comès cap mena de delicte penal.

Si bé la resolució es va fer el 29 de novembre de 2023, els fets es remunten al maig d’enguany. Va ser al mes de maig quan es va fer públic que els Jutjats investigaven unes oposicions per ocupar una plaça de sergent de la Policia Local de Lloret de Mar. La investigació va començar arran que un opositor va denunciar als Jutjats de Girona que el tribunal qualificador d’aquest concurs oposició havia vulnerat els seus drets fonamentals a la igualtat i la no discriminació. Així, com va al·legar s’havia impedit injustament el seu accés a la funció pública.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit