test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Imma Bellatriu, presidenta d’Oncolliga Blanes: “Ens hem ajuntat gent amb talents diferents per crear això tan espectacular que és Oncolliga Blanes”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens acompanya Imma Bellatriu i Núria Bahí, presidenta i voluntària d’Oncolliga Girona-Blanes. Amb elles hem parlat de l’entitat i de l’aniversari dels seus 10 anys.

Imma Bellatriu, presidenta d’Oncolliga Blanes, ha avaluat aquests 10 anys de l’entitat com un recorregut emocionat i intens. Tot i això, com ha explicat, espera que sigui un recorregut que continuï per molts més anys perquè hi ha passió i ganes d’ajudar.

Durant aquesta dècada, Bellatriu ha explicat que ha crescut la part no visible, la part d’atenció al malalt que fem des de Blanes. En aquesta línia, la presidenta ha explicat que el mantra de l’entitat blanenca és “què necessites?”. Així, Bellatriu ha posat en relleu la proximitat del servei que ofereixen. L’equip d’Oncolliga Blanes el conformen unes 15 voluntàries. Com ha apuntat Bellatriu, “ens hem ajuntat persones amb talents diferents per fer això tan espectacular”.

Pel que fa a la celebració del 10è aniversari, Núria Bahí ha explicat que aquest dissabte, a les 21.30 h faran una festa popular a la plaça de l’Església de Blanes. “Oncolliga és de tots”, ha explicat Bahí, per això, com ha dit, la festa serà d’entrada gratuïta per tothom. Durant l’acte, com ha explicat la voluntària, es podrà gaudir de música i d’un tastet solidari a càrrec de diferents restauradors blanencs.

Durant l’any, però, des d’Oncolliga Blanes també organitzen més activitats durant l’any. Per exemple, aquest mes de novembre hi haurà la II Fira OncoArts que, com ha explicat Bahí, comptarà amb un total de 18 artistes. Una altra activitat destacada és Oncolliga’t en marxa, una marxa popular que aquest 2024 farà 10 anys.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit