Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

I no passa res! amb Josep Borrell: felicitar el Nadal


 

Cada dimecres, al matí360 ‘I no passa res!’ amb Josep Borrell. Avui, felicitar el Nadal.

“Bon dia Josep Lluís, i audiència,

Segur que aquests dies heu rebut moltes felicitacions de Nadal. Això abans es feia més i millor. Ara s’envien sobre tot a clients, proveïdors i gent a qui vols fer creure que són importants. Potser perquè, per a tu, ho són, encara que només sigui per motius estrictament no-nadalencs
Però el que compta és que no tot s’ha reduït al WhatsApp… de moment!

Amb aquestes felicitacions arriben també bons desitjos, la majoria dubtosos, i valoracions de l’any. Un any que aviat deixarem enrere i que estareu d’acord que ha sigut molt-molt-molt estrany.
Hem passat de la por de la crisis de la post-pandèmia al que semblen uns nous bojos anys vint, amb un consum i un IPC bojament a l’alça que els bancs han hagut de córrer a aturar.
I mentrestant, a nivell de carrer, nosaltres anem fent. Potser una mica més distrets que abans, potser una mica menys preocupats pel futur… no perquè no tinguem una patata calenta amb el clima, amb la contaminació, amb les guerres… no, només perquè en els últims anys també hem après que per molt que ens preocupem, és molt difícil que nosaltres hi puguem fer res. Tot això se’ns escapa, i hem tirat una mica la tovallola.

Sigui com sigui, si us sembla, us proposo que ja ens escandalitzem per tot plegat de cara a l’any vinent. Xut a la pilota endavant, centrem-nos en passar unes festes nadalenques el millor possible amb els que tenim a prop, amb els que tenim el WhatsApp entre els vint primers, i la resta, segurament ja vindra, que no passar res.

Bones festes a tothom, amigues i amics meus! Ens veiem l’any vinent!”

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit