test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Hostalric ja celebra el Nadal


Hostalric ja ha començat a celebrar el Nadal. Fins al 14 de gener, el municipi selvatà té programades diferents activitats per a totes les edats ambientades en les festes nadalenques.

La recerca del Tió va inaugurar la celebració del Nadal a Hostalric aquest passat dissabte. Ara, des d’aquest divendres 15 i fins al divendres 22 de desembre hi haurà un taller de treballs manuals de Nadal, una mostra i un espectacle de dansa, un festival de patinatge, un concert de Nadal per presentar la nova coral de l’Escola Municipal de Música d’Hostalric i, també, una festa dirigida al públic jove.

A partir del 23 de desembre començaran els actes més tradicionals de Nadal, segons l’Ajuntament d’Hostalric. Així es farà el Nadal Rock Festival, es cagarà el Tió, arribarà el Patge Reial o es farà la Quina de Nadal. A més, també hi ha programat el ‘Concert de Nadal – El Cant de la Sibil·la i Nadales’ que anirà a càrrec de 4notesclub i Quartet Terratrèmol.

Passat Nadal, els actes de celebració continuen. El Castell d’Hostalric acollirà la Revetlla de Cap d’Any. Els Reis d’Orient arribaran a Hostalric el 5 de gener amb una Cavalcada.

Pel 7 de gener, el Futbol Sala Hostalriquenc ha organitzat la VII Marxa Popular Crematorrons, mentre que la Comissió del Projecte Pictòric i Associació pel Patrimoni Històric d’Hostalric proposa el Concert de Reis a l’església de Santa Maria d’Hostalric, amb Sílvia Sabater i Manel Soprano.  A més, el 14 de gener, el Centre Cultural Serafí Pitarra acollirà el concert de piano de Josep Maria Piguillem.

A banda d’aquests actes de celebració també s’han programat visites, guiades o lliures, al Castell d’Hostalirc. També es farà la ‘Visita amb Clau de la Vila’ o es podrà veure l’exposició ‘Romànic al Montseny’.

Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit