Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Hostalric celebra la Festa Major del 29 de juny al 3 de juliol


Hostalric es vesteix de festa per celebrar la Festa Major. Del 29 de juny al 3 de juliol, Hostalric ha programat diverses activitats per a tota la família. Des de discomòbil o sopars popular, fins a teatre, cercavila de gegants o un torneig de petanca.

Les activitats programades

El primer dia, dijous 29 de juny, es donarà el tret de sortida de la festa amb la discomòbil amb DJ Pol al pavelló 2 de la zona esportiva a partir de les 22h.

Pel que fa a les celebracions més tradicionals, el divendres 30 de juny al vespre es farà la missa en honor a la Mare de Déu dels Socors. També el divendres hi haurà el pregó, el sopar popular i la representació de Cunyades, amb Mònica Pérez, Jordi Ríos, Àngels Bassas i Fermí Fernández. A la nit serà el torn de barraques amb Riky Prats, Maruja Limón, Tutú-Keké i DJ Animal.

El dissabte 1 de juliol hi haurà el torneig de petanca, la cercavila de gegants i el concert infantil d’Ambauka. A les 19h també hi haurà el Correbars i, en acabar, sopar popular. A Barraques hi actuaran El President i l’Alcalde, Lildami, Waikiki i DJ Montbertus. Al pavelló 2 hi haurà ball amb l’orquestra Swing Latino.

L’endemà diumenge tindrà lloc el torneig ‘Ràpides d’escacs’ i la ballada de Sardanes amb La Principal de la Bisbal. També es farà el festival de patinatge i el sopar popular. A la nit, per l’escenari de Barraques hi passaran Whitedemon, Les que FaltaBand i un karaoke.

L’últim dia, el dilluns 3 de juliol, acabarà la celebració amb un splash slide i un tobogan d’aigua, l’espectacle infantil ‘La Ballaruca’, una festa holli i una cantada d’havaneres a càrrec d’Els Cremats.

Foto: La Selva Comunica

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit