Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Hostalric arrenca la celebració de la Festa Major


Hostalric ja ho té tot a punt per a la Festa Major 2024. Del 5 al 8 de juliol, el municipi ha programat diversos actes i activitats.

La Festa Major d’Hostalric començarà oficialment el divendres 5 de juliol amb el pregó, que enguany anirà a càrrec del Grup + o – de teatre. El divendres també hi haurà una cercavila, el pregó infantil i una cantada d’havaneres. També serà la primera nit de Barraques, amb Riky Prats, Adala, Pelukass i Animal DJ.

El dissabte 6 de juliol continuarà la festa amb actes i activitats com torneig de petanca, concert d’Els Atrapasomnis o Correbars. A Barraques actuaran Johnny Folker, Triquell, Coco i DJ Montbertus. A més, també hi haurà ball de Festa Major a càrrec de l’Orquestra Montecarlo.

L’endemà, diumenge, hi ha programats actes com l’audició i ballada de sardanes, sopar popular, concert i ball ambLa Principal de la Bisbal o Karaoke.

Finalment, el 8 de juliol clourà la Festa Major d’Hostalric. Per aquest dia hi ha programada la XTREM RACE! i el Holi Festival. A més, també s’inaugurarà el Centre d’Interpretació d’Íbers i Romans.

La Festa Major d’Hostalric d’aquest 2024 clourà amb un concert del grup Maïma.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit