Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“Hi ha un desgast de les aplicacions. Amb la nostra proposta es tracta de connectar en persona, perquè és la manera real de saber si tens afinitat o no”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina ens acompanya Pau Bartolí, portaveu del col·lectiu Cites Ràpides Maresme.

“És un projecte que està naixent, té 10 dies en perfil públic, i estem molt contents de la rebuda que està tenint”, explica Bartolí. Aquesta proposta surt del concepte ‘speed dating‘. L’objectiu, com assenyala el portaveu, és “buscar i trobar l’espai per persones que tenen ganes de conèixer altres persones”. “No deixen de ser una espècie de pre-cita”, explica.

“Ens agrada dir que és connectar en persona, perquè és la manera real de saber si tens afinitat o no. A través de missatges pot haver-hi una espècie de connexió, però fins que no et veus en persona que ho saps”, diu Bartolí. A més, afegeix que hi ha un desgast generalitzat de les aplicacions per conèixer gent.

Com a diferència a altres propostes basades en l”speed dating‘, Cites Ràpides Maresme planteja fer una dinàmica de grup a cada trobada. “Volem donar el component de connexió, promoure que hi hagi connexió com a grup i com a individus perquè tothom se senti còmode”, diu. “Si després dues persones connecten, millor que millor”, sentencia.

La proposta surt al Maresme, com explica, perquè els organitzadors són de la comarca. Amb tot, però, Bartolí també assenyala que van detectar una “escletxa”. “Pensem que hi ha gent que té ganes de conèixer persones a la comarca”. A més, Baroltí apunta que si bé a Barcelona poden haver-hi propostes semblants, “és fred”. D’altra banda, afegeix que no es tanquen portes a les zones properes. “Mai ningú quedar exclòs del lloc on viu”, diu Bartolí.

“Ens sembla que ens pot funcionar i molt bé, però volem sentir-ho, volem començar a fer una mica de comunitat inicial”, explica el portaveu. Així, Cites Ràpides Maresmes engegarà al 100% quan el perfil a Instagram arribi a 2.000 seguidors.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit