Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“Hi ha molta gent de la comarca que desconeix que a la Selva som molt rics en patrimoni i hem de treballar per canviar-ho”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanya Albert Sanz, president del Patronat del Castell de Montsoriu. Amb ell hem parlat del Vescomtat de Cabrera i la seva història al nostre territori.

Sanz explica que “de moment són 12 municipis els que formen part del projecte Vescomtat de Cabrera”. Tot i això, com ha assenyalat el president del Patronat, “seguim treballant perquè més municipis s’afegeixin”. De fet, assenyala que hi ha municipis que volen adherir-se, tant de la Selva com de fora de la comarca. A més, també explica que des del Patronat hi ha voluntat d’anar cap a l’Alt Maresme com Palafolls. “La Selva és el territori principal, però per ampliar el territori del Vescomtat podem pujar fins a la Garrotxa”, diu. Tot i això, com apunta Sanz, “molta gent de la comarca de la Selva desconeix que som molt rics en patrimoni i hem de treballar perquè ho coneguin”.

L’objectiu del projecte del Patronat, com assenyala Albert Sanz és el de “projectar la comarca i potenciar-hi la cultura i turisme”. Així, ha avançat que ja estan treballant en unes jornades gastronòmiques que segurament es faran a la tardor, com apunta.

D’altra banda, Sanz assenyala que també s’estan movent per impulsar que entri al Patronat una part privada. “Si vols impulsar un producte de qualitat necessites més diners”, diu.

 

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit