Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“Hem volgut que fos una Vila participativa, tant per la gent i les entitats de Blanes, com també pels que vinguin de fora”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanya Esteve Rams, cap de la Colla Gegantera de Blanes. Hi hem parlat sobre la celebració de la 30a Vila Gegantera de Comarques Gironines, que se celebra aquest cap de setmana al municipi.

Rams explica que la Vila d’aquest any que es fa a Blanes serà la primera del municipi i aplegarà prop d’una 20 de colles del territori gironí. El cap de colla assenyala que fa un any “vam decidir acceptar aquest repte, perquè realment és un repte celebrar una activitat així”.

La Vila Gegantera “és una altra manera de fer turisme, perquè hi ha molta gent que es mou per la cultura”, explica. En aquest sentit, “el que hem volgut és que fos una vila participativa, tant per la gent i les entitats de Blanes, com pels que venen de fora”. A més, afegeix que serà una mena de mostra dels gegants que hi ha a les comarques de Girona; “hi ha molts tipus de gegants i d’entendre la cultura, i això és el que ens agrada”.

“Els gegants són una cosa festiva, alegre i on tothom pot trobar el seu espai: com espectador, portant un gegant o amb la música”, diu Rams.

El cap de colla també recorda el “daltabaix” que va ser la pandèmia. “Hem passat dos anys d’activitat més fluixa, però ara som una colla cada cop més nombrosa i fem activitats més grosses, com la mateixa Vila”.

 

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit