Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Guillem Paluzie, cap d’Informació i Documentació Assistencial de la Corporació de Salut: “Aquest premi reconeix la feina feta, però no hem de perdre de vista les coses que podem millorar”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens acompanya el doctor Guillem Paluzie, cap d’Informació i Documentació Assistencial de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Amb ell hem parlat sobre el reconeixement del Best Spanish Hospital Awards que ha rebut l’Hospital de Blanes.

L’Hospital de Blanes ha rebut el primer premi en avaluació basada en el valor de la categoria d’hospitals comarcals i generals, un reconeixement que segons el Doctor Paluzie s’ha rebut amb “gran alegria i satisfacció”.

En relació amb l’avaluació en valors, el cap d’Informació i Documentació Assistencial de la Corporació ha explicat que “posa el pacient al centre”. “Se li demana per la seva experiència durant l’hospitalització, pels resultats obtinguts després del procediment mèdic i per la satisfacció dels mateixos professionals que l’han atès”, ha dit. “No són anàlisis de dades”, afegeix. A més, aquesta avaluació també té en compte que es faci amb el mínim cost econòmic possible. “Hem de ser eficients”, ha dit Paluzie.

Tot i l’alegria d’haver rebut aquest guardó, el doctor insta a no perdre de vista “les coses encara millorables”. “Costa arribar, però costa més mantenir-se”, ha sentenciat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit