Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“La gent ens ha votat per ser valents i prendre decisions per fer l’ajuntament capaç que la ciutadania demana i mereix”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina ens acompanya Adrià Lamelas, alcalde de Lloret de Mar.

Com ha explicat el batlle lloretenc, l’arribada a l’alcaldia l’ha viscut amb molt “apassionadament i amb molta responsabilitat”. “Vam arribar a l’Ajuntament a l’inici de la temporada turística”, diu. En aquesta línia, Lamelas destaca que “qui vugui estar en un càrrec públic ha de tenir una passió molt gran perquè aquesta feina només funciona si tens aquesta flama a dins. Sense la passió seria molt difícil arribar a tot i fer tantes hores”.

Seguint amb l’arribada a l’alcaldia, Lamelas destaca que l’acord per governar var ser “ràpid, pensant sempre en Lloret”. En aquests primers mesos, l’alcalde de Lloret diu que està “molt content d’aquest pacte”.

Pel que fa a la pujada de les ordenances municipals, el batlle lloretenc apunta que “ningú que es posa en política li agrada prendre decisions que a vegades són difícils i que no són positives pel dia a dia”. Tot i això, explica que no hi havia una altre opció: “la gent ens ha votat per ser valents i prendre decisions per fer l’ajuntament capaç que la ciutadania demana i mereix”. En aquest sentit, Lamelas també s’ha pronunciat en relació a les acusacions que va fer el seu govern en relació amb l’antic executiu. “Vam fer un exercici de transparència i ara hem matisat el que vam dir, no ens n’amaguem, sortim a explicar-ho.”

Lamelas ha posat el focus en el tema de la seguretat al municipi. “Tenim un repte de seguretat, a Lloret en particular, però també a l’Alt Maresme i a la Selva Marítima, en general. Ens calen més efectius dels Mossos, nosaltres no podem arribar a resoldre tots els problemes que tenim amb la policia local”. “Cal més presència de Mossos. La percepció de seguretat és un repte molt gran perquè la seguretat és la base de qualsevol societat i comunitat”, explica Lamelas.

L’alcalde de Lloret de Mar també ha parlat sobre el finançament dels ajuntaments. En aquest sentit, ha sentenciat que “som els que estem més a prop del ciutadà, els que resolem primer la problemàtica, som el pilar fonamental de la cohesió social diària, però som els que menys finançats estem”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit