Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Gemma Agell: “Quan fem divulgació pensem en dos grans objectius: l’alfabetització científica i que estudiants puguin veure les nostres línies de recerca”


Avui, al matí360 de Ràdio Marina ens ha acompanyat Gemma Agell, coordinadora de l’Àrea de Divulgació del Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB). Agell ens ha parlat sobre la tasca que desenvolupen des del CEAB i també, de les activitats que hi han programat en motiu de la Setmana de la Ciència.

Al CEAB es porta a terme recerca al voltant de l’ecologia, com ha explicat Agell, però més concretament investigació en els ecosistemes aquàtics. Ara bé, la coordinadora de Divulgació ha fet èmfasi en la multidisciplinareitat del centre. “Hi treballem des de biòlegs fins a matemàtics o físics, ha dit.” De fet, aquesta diversitat de disciplines és el que volen donar a conèixer amb visites al centre, especialment enfocades a estudiants de 4t d’ESO i Batxillerat.

En el marc de la Setmana de la Ciència s’han programat dues jornades de portes portes obertes al CEAB que es complementaran amb visites guiades a càrrec de científics del centre. Les dates escollides són el 16 i el 17 de novembre a les 19h. A més, també han agendat la projecció del documental 50 grados amb un col·loqui-taula rodona posterior per reflexionar sobre el canvi climàtic. Segons Agell, “creiem que pot ser una exeperiència enriquidora”. Encara no s’ha confirmat la data de la projecció, però la coordinadora ha avançat que serà o bé l’1 o bé el 2 de desembre.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit