test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Galerías Sofàs i Descans anuncia el seu canvi de nom per Mimma Gallery


Galerías Sofàs i Descans ha anunciat el seu canvi de nom per Mimma Gallery. Des de la mateixa empresa expliquen en un comunicat que “són les persones i no els mobles els que transformen un espai en una llar”. Per aquesta raó, “no venem sofàs, complements o articles de descans, sinó que confort, benestar i qualitat”, continua el comunicat de la companyia del sector retail especialista en sofàs i descans.

Afegeixen que el canvi de nom està motivat per “reflectir la visió d’ajudar a crear espais en els quals gaudir de vivències úniques i especials en l’àmbit de la llar amb propostes de disseny extremadament funcionals i identitat pròpia”.

La nova imatge de marca així com la nova denominació ja es veu reflectida a les set botigues que Mimma Gallery té a la provincia de Girona: a Blanes, Girona, Olot, Sant Antoni de Calonge, Palafrugell, Sarrià de Ter i Figueres. Aquest canvi se suma al que ja llueixen una desena de botigues de la Comunitat de Madrid, zona de Llevant i la zona nord d’Espanya.

Mimma Gallery té una trajectòria de més de 45 anys amb botigues a poblacions com Las Rozas i San Sebastián de los Reyes (Madrid), Santander o Benidorm entre altres poblacions.

Imatge: Botiga de Mimma Gallery a Blanes (Google)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit