Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Francisco Javier Jarillo Pérez és el nou cap de la Policia Local de Blanes

Jarillo incorporar-se com a agent de la Policia Local de Blanes l'any 1998. L'any 2005 va assolir la plaça de caporal, i el 2017 la de sergent. L'any 2021 va ser nomenat sotsinspector


La Policia Local de Blanes té un nou cap: Francisco Javier Jarillo Pérez. Jarillo ha estat l’únic candidat que s’ha presentat a la convocatòria per substituir l’anterior màxim responsable del cos de seguretat municipal, l’inspector Joan Garcia Martín, qui s’ha jubilat aquest mes de novembre després de 22 anys en aquest càrrec, i 38 anys formant part de la Policia Local.

Jarillo va néixer a Barcelona l’any 1973, i forma part de la Policia Local de Blanes des de fa 25 anys. Amb anterioritat, va ser agent de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols. El nou cap del cos municipal blanenc incorporar-se com a agent de la Policia Local de Blanes l’any 1998. L’any 2005 va assolir la plaça de caporal, i el 2017 la de sergent. Posteriorment, el 2021 va ser nomenat sotsinspector de la Policia Local de Blanes, després de graduar-se en Criminologia. Finalment, aquest 2023 ha guanyat la plaça com a cap del cos policial.

Durant el seu nomenament, Jarillo ha remarcat que el càrrec suposa “un nou repte professional que afronta amb la confiança de tenir un molt bon equip d’homes i dones que formen part del cos”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit