Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Festimams: humor i gastronomia amb accent gironí


Torna el Festimams consolidant-se com un referent de l’escena humorística catalana. La seva sisena edició es farà entre el 9 i l’11 de juny. Una edició híbrida que combinarà humor i gastronomia. Comptarà amb l’humor de Natza Farré, Marc Sarrats, Peyu i d’altres noms reconeguts de l’escena humorística catalana.

El Festimams d’enguany seran vuit espectacles que tindran lloc a la Casa de Cultura de Girona. D’aquests vuit espectacles, tres seràn a càrrec de dones. Judit Martín amb l’espectacle Not talent; la periodista Natza Farré respondrà les preguntes del públic amb Pregunta a la Natza; i un trio de dones humoristes format per Neus Rosell, copresentadora del programa satíric de ràdio El búnquer; Anna Bertran, actriu i humorista, i Ester Bertran, reportera del magazine Tot es mou.

La Sotana, Marc Giró o Carles Xuriguera també pujaran a l’escenari de la Casa de Cultura i seràn part d’una programació que comptarà amb dos sopars-tasts gastronòmics al restaurant La Diva. Segons els organitzadors, el Festimams és humor i gastronomia, i aquesta sisena edició serà una proposta híbrida de formats, sempre amb l’humor com a denominador comú.

Per primera vegada, el Festimams acollirà l’espectacle a càrrec d’una persona amb diversitat funcional. Serà un monòleg de Marc Buxaderas. Així s’inicia una col·laboració amb MIFAS, que rebrà el 5% de les entrades venudes.

Foto: Presentació del Festimams 2022 a la Diputació de Girona. 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit