Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Calella celebra la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita

Les activitats programades s'allargaran fins el 17 de juny


Calella s’engalanarà aquests dies amb la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita. Del 14 al 17 de juny, el municipi ha programat actes i activitats per tots els públics com un festival de circ, gegants o sardanes, entre d’altres.

Entre les novetats més destacades de la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita d’enguany hi ha la recuperació del Concurs de Pintura Ràpida. Després d’anys sense celebrar-se aquest any torna amb un nom nou: Francesc Oliver. Així, es vol homenatjar el pintor calellenc del qui, aquest 2024, se’n celebra el centenari.

La Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita és la Festa Major Petita de Calella. Arrencarà divendres 14 de juny amb la cercavila-espectacle Cavalls de Menorca a les sis de la tarda. També hi haurà el festival IMPULSA’T, una gala de dansa de l’Associació Tres al Cub Dansa. A més, hi haurà la 14a Trobada de Bestiari de la Colla de Geganters i Grallers de Calella amb plantada, cercavila i ballada. Pel que fa a la nit, al Pati de l’Ós hi actuaran el grup Leen & the Louders i sessions de música amb els DJs Sergi Domene i Hector Ortega, de FLAIXFM.

De cara dissabte, destaquen el 2n Torneig Calella Fem. Cup Futbol Base i el 2n Torneig Calella Fem. Cup +30. També hi haurà una nova edició de la Mostra de Postres Casolanes, que servirà per recaptar donatius per l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital Sant Jaume de Calella. Es farà, també, la 7a Trobada de Gegantonets, el Festival de Circ i els sopars de carrer.

La celebració del diumenge arrencarà amb l’Ofici de la Secretària a la Capella de Sant Quirze i Santa Julita i seguirà amb una xocolatada al passeig de mar a càrrec de l’Associació Sant Quirze. A les 11 se celebrarà l’Ofici Solemne de Festa Major, amb el Cors de Cambra Ciutat de Calella. També destaca el concert de Festa Major que es farà a l’Església, a la tarda, també amb el Cor i Orquestra Simfònica Ciutat de Calella. Hi haurà un altra concert de Festa Major, en aquest cas a càrrec de l’Orquestra Swing Latino, que es farà al passeig.

El dilluns es recuperarà l’audició de sardanes al passeig. Serà al migdia amb la cobla Marinada. A la tarda clourà el Festival de circ i, també, la Festa Major Petita de Calella. Serà amb el Concert de Música Italiana amb el Cor d’Adults&Joves&Banda Aula de Música Can Llobet.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit