Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Valoració positiva de la primera nit del Nits a dalt de Vila de Tossa


L’Ajuntament de Tossa de Mar ha valorat d'”èxit” la primera nit del cicle de concerts Nits a dalt de Vila. La nit d’estrena del festival la va emanitzar Toni Cayena amb la seva rumba flamenca. El cicle Nits a dalt de Vila de Tossa, que se celebrarà cada dissabte de setembre, també ha programat Encanto del Loco, Ben Endins, Coldday i Akelarre per les properes dates.

L’expressió tossenca “dalt de Vila” fa referència a la Vila Vella, el recinte emmurallat arran de mar que es conserva dempeus des de l’època medieval. Aquesta vila es a expandir fira muralles a partir del segle XVI convertint la Vila Vella en una imatge emblemàtica de Tossa.

L’amfiteatre de l’Església de Sant Vicenç és l’enclavament del festival d’entrada gratuïta Nits a dalt de Vila. La primera edició d’aquest festival s’ha dedicat als grups tributs que homenatgen artistes reconeguts. Tot i això, des de l’Ajuntament de Tossa apunten que no hi ha una temàtica musical concreta en aquest festival.

La programació pels propers dissabtes de setembre inclou Encanto del Loco, tribut a El Cannto del Loco, el 9 de setembre; Ben endins, tribut a Sopa de Cabra, el 16 de setembre; Coldday, tribut a Coldplay, el 23 de setembre; i, Akelarre, versions amb empoderament màgic, el 30 de setembre.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit