Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La desena edició del Rally de Lloret tindrà més quilòmetres i canvis destacats en el recorregut


El Rally de Lloret arriba a la desena edició i ho farà amb modificacions atractives i exigents en els trams que hauran d’afrontar els pilots. El canvi més important de la primera etapa és que s’allargarà el tram habitual de Tossa – Sant Grau i passarà a dir-se Tossa – Cadiretes. Pel que fa a la segona etapa, destaca el tram de Sant Hilari – Collsaplana, que es farà en baixada.

Son algunes de les novetats que presenta el desè Rally de Lloret, que comptarà amb més quilòmetres cronometrats que mai. Seran total de 177, repartits en 12 trams. Des de la Federació Catalana d’Automobilisme, es valoren molt positivament les modificacions que s’han fet en els recorreguts, perquè seran més difícils i demanaran les millors habilitats dels pilots. En el mateix sentit, el director esportiu de l’empresa organitzadora (V-Line), Guillem Pérez, considera que els canvis “agradaran molt als pilots”.

 

“La novetat més important és que fem Sant Hilari – Collsapalana, que és un tram amb molts quilòmetres de baixada i que agradarà molt als pilots”. (Guillem Pérez, director esportiu V-Line)

 

Com en la passada edició, hi haurà participació internacional. De moment, ja han confirmat la seva presència pilots de França, Irlanda i Països Baixos. Però també n’hi haurà de locals com, per exemple, el lloretenc Jordi Martí, que competirà fent parella esportiva amb Xavi Tibau.

El Rally de Lloret es durà a terme els dies 10 i 11 de febrer del 2023. En la passada edició hi van participar 145 equips amb una important presència de competidor internacionals.

Moisès García
Periodista de Ràdio Marina

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit