Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Es constitueix la taula estratègica de l’Aeroport de Girona

La licitació representa una inversió total d’1.605.000 euros, aportats entre les tres institucions


La Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya i la Cambra de Comerç de Girona s’han reunit per constituir la Taula Estratègica de l’Aeroport de Girona. Aquesta trobada representa el punt de partida per iniciar el procés de licitació del contracte de serveis d’assessorament, planificació, negociació i inserció d’espais publicitaris, continguts i accions especials en els mitjans de comunicació i en els mitjans propis de companyies aèries i operadors turístics per a la promoció turística de les comarques gironines i, en especial, de l’Aeroport Girona – Costa Brava.

La licitació representa una inversió total d’1.605.000 euros, aportats entre les tres institucions. Concretament, la Diputació de Girona farà una aportació de 800.000 euros; la Generalitat de Catalunya també proporcionarà 800.000 euros i la Cambra de Comerç de Girona aportarà 5.000 euros.

La terminal de Vilobí d’Onyar ha esdevingut una de les infraestructures clau per al sector del turisme, l’empresa i la recerca. Amb la promoció d’aquesta infraestructura s’espera un augment significatiu del turisme a les comarques gironines, ja que el transport aeri és una de les vies principals d’accés a la destinació.

Tal com es va acordar en la signatura del conveni, en un futur s’espera ampliar l’acord. Així, es preveu incorporar-hi nous agents del territori interessats a contribuir en la promoció de l’Aeroport de Girona com a peça clau per al turisme de les comarques gironines.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit