Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

ERC, PSC i Junts per Blanes arriben a un acord per aprovar el pressupost municipal


Els grups municipals d’ERC, PSC i Junts per Blanes han arribat a un acord per l’aprovació del pressupost municipal del 2023 de la ciutat. Aquest acord arriba després que la proposta del govern d’Àngel Canosa no prosperés a la sessió plenària ordinària del mes de gener. Els representants de les tres formacions polítiques han firmat l’acord que es traduirà en l’aprovació pressupostària en sessió extraordinària aquest proper dijous 23 de febrer.

Entre els acords destaca l’augment de partides destinades a cultura i a promoció de la ciutat i concretar una inversió destinada al cobriment temporal de la pista poliesportiva de Mas Florit. També elaborar un pla d’asfaltat per a tota la ciutat, redactar un projecte d’adequació i reforma de la cuina de l’Escola Ventijol i executar-lo o impulsar el Pacte d’alcaldes per a la transició energètica, entre d’altres.

L’acord al qual han arribat les tres formacions “permetrà dotar al municipi d’una estabilitat respecte les seves responsabilitats contractuals, de servei i d’inversió” segons expliquen en un comunicat. A més, es crearà un grup de treball que vetllarà pel grau d’execució del pressupost un cop entri en vigor. Aquest grup de treball s’encarregarà de traslladar a l’equip de govern propostes pressupostàries i de qualsevol altre tipus, fins al final de legislatura.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit