Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

ERC mantindrà el govern de Blanes en minoria


L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa (ERC), ha anunciat que seguirà al govern municipal amb només cinc regidors -dels 21 que té el plenari blanenc- després de la sortida del govern dels regidors de Blanes En Comú Podem. Canosa ha explicat que caldrà arribar a molts acords amb la resta de grups per tirar endavant els projectes. De fet, el batlle confia en què els comuns donin suport al govern local en determinats projectes.

Per la seva banda, el portaveu de Blanes en Comú Podem, Jordi Urgell, ha avisat que faran una oposició crítica. Malgrat tot, Urgell ha remarcat que no s’instal·laran en el ‘no’ permanent, però sí que exigiran diàleg i negociació.

Els socialistes, per altra part, s’han desmarcat d’algunes veus que, com Ciutadans, volien impulsar una moció de censura contra Canosa.

Reestructuració del cartipàs

Aquest dimarts també s’ha conegut la reestructuració del govern municipal de Blanes després del trencament del pacte amb els Comuns. A banda de les competències que ja tenia abans de la crisi l’alcalde assumirà l’àrea d’Urbanisme. Precisament, la que va retirar a la regidora Rosa Alabern, i que ha estat el detonant per al trencament de l’acord.

Per la seva banda, Olga López portarà Joventut; Albert Sanz, Participació Ciutadania i Turisme; Marina Vall-llosada, Residus i Acció Social, i Carlos Garzón, Esports.

Foto: Àngel Canosa als estudis de Ràdio Marina (Aj. Blanes)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit