Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

ERC Calella demana un nou model de seguretat pel municipi

Al comunicat la formació demana un Pla Local de Seguretat, la creació de la Taula de Seguretat, Civisme i Convivència i donar més eines i recursos a la Policia Local


ERC Calella ha demanat un nou model de seguretat ciutadana pel municipi després dels seguits episodis de criminalitat que s’han viscut al municipi. Com ha manifestat la formació en un comunicat, “la seguretat no és una despesa, sinó una inversió” i “cal dedicar-hi els esforços necessaris”. El comunicat arriba arran de les declaracions que va fer l’alcalde Marc Buch i la resta d’alcaldes de Junts al Maresme. Des d’ERC Calella asseguren que es va posar el focus del debat sobre la immigració amb “discursos propers a l’extrema dreta”.

La formació republicana condemna els fets delictius que s’han produït a Calella. Tot i això, remarquen que aquest discurs “superficial, xenòfob i racista” pot “desestabilitzar” la convivència. Així mateix, també apunten que “l’associació migració-delinqüència, no és ni justa ni ètica”.

En aquest marc, el grup planteja un seguit de propostes per un model de seguretat ciutadana local “que garanteixi la convivència a Calella”. D’una banda, demanen un Pla Local de Seguretat amb els recursos necessaris per actuar en l’àmbit de la seguretat i elaborar estratègies de prevenció. A més, la creació de la Taula de Seguretat, Civisme i Convivència per “promoure la col·laboració i assegurar un entorn segur, cívic i respectuós a Calella”.

D’altra banda, també insten a donar més eines i recursos econòmics a la Policia Local. En aquesta línia, assenyalen que s’ha d’augmentar la presència al carrer i fer serveis preventius a més de reforçar torns amb hores extres.

ERC Calella també exposa que exigirà canvis legislatius que permetin a Fiscalia i Judicatura de l’Estat aplicar mesures més contundents per als delictes reiterats.

 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit