Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Enganxada de cartells a la seu d’ERC Malgrat per demanar la dimissió del conseller Cambray


La seu de la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Malgrat de Mar ha quedat coberta de cartells que demanen la dimissió del conseller d’Educació, Josep González-Cambray (ERC), i en contra de la seva política envers els centres educatius. L’acció ha estat protagonitzada aquest passat divendres per una vintena d’integrants de l’Assemblea de docents de l’Alt Maresme, constituïda recentment per personal docent de diversos centres educatius de l’Alt Maresme.

Des de l’Assemblea expliquen que se senten “abandonats” pels partits polítics locals:

“Que comencin a tremolar les bases dels partits polítics que no estan fent res per defensar-nos. No només del partit que està en aquest moment a la conselleria d’Ensenyament sinó de tota la resta que també trobem que ens sentim abandonats per part seva perquè no s’estan movent en molts casos. I això està passant a totes les localitats i estem a un any de les eleccions municipals”. (Portaveu Assemblea de docents Alt Maresme)

Entre les reivindicacions més destacades hi ha retorn d’una hora lectiva a l’educació primària i secundària, més personal i recursos econòmics per als centres educatius, estabilitat per al personal interí, la derogació del decret de plantilles i més autonomia per als centres.

Aquest dissabte, docents de tot Catalunya s’han manifestat a Barcelona per fer sentir les seves reivindicacions. Per als propers dies hi ha convocades quatre noves jornades de mobilitzacions que combinaran la vaga de tot el dia amb aturades de 8 a 10 del matí. Hi haurà vaga els dies 25 de maig i 9 de juny i aturades parcials el 17 de maig i el 2 de juny.

En les darreres setmanes s’han constituït diverses assemblees de docents a la comarca del Maresme: la de l’Alt Maresme, la de Mataró i la del Baix Maresme. Des de la secció local d’ERC de Malgrat de Mar han emplaçat a l’Assemblea a una reunió per escoltar les seves reivindicacions.

Foto: JLV/marina360

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit