Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“En Quim no podia quedar en un record intern de la família i els amics, es mereixia la creació d’aquesta associació”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina ens acompanya Ramon Ramos, un dels impulsors de l’Associació Fòrum Quim Matas. Amb ell hem parlat de la formació d’aquesta associació i els objectius d’aquesta.

La setmana passada es va presentar l’Associació Fòrum Quim Matas. Des de l’entitat, com explica Ramos, estan “molt contents de l’assistència a la presentació”. A més, Ramos destaca que en només una setmana “ja tenim 30 socis”.

Aquesta associació, com diu Ramos, va sorgir d’una idea que tenien conjuntament amb en Quim. “Havíem parlat moltíssim del que faríem quan ens jubiléssim i havíem dit de fer algun fòrum basat en la cultura i la gastronomia”, diu. Després de la seva mort, “l’hem impulsat nosaltres”.

L’Associació “neix perquè hi hagi un record d’en Quim”, comenta Ramos. “Ell no podia quedar en un record intern, es mereixia la creació d’aquesta associació”, afirma. “De moment és una associació familiar, però volem que sigui una associació de molta gent”, explica Ramos.

Amb l’Associació Fòrum Quim Matas “la idea inicial és crear esdeveniments i xerrades al voltant de la gastronomia i la cultura”. “Volem que la gent s’ho passi bé i gaudeixi de la vida com feia en Quim”, explica Ramos.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit