Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Els treballadors del servei de neteja i recollida d’escombraries de Lloret convoquen una vaga indefinida per l’agost


El comitè d’empresa del Grup GBI Serveis, que presta el servei de neteja i recollida d’escombraries a Lloret de Mar, ha convocat una vaga indefinida a partir del 6 d’agost. Els treballadors, representats els sindicats UGT, CCOO i CO.BAS, denuncien que les negociacions estan “paralitzades” des de l’any 2022 i que GBI està “obstaculitzant” la signatura d’un nou conveni, argumentant “la impossibilitat de fer-ho en estar sota una pròrroga forçosa del contracte de l’Ajuntament, a l’espera d’una nova licitació”.

Enmig d’aquest “bloqueig”, el comitè i l’assemblea de treballadors demanen una reunió a tres bandes amb l’empresa i l’Ajuntament i una millora salarial d’acord amb les mesures pactades per sindicats i patronal. En concret, reclamen un increment salarial del 3% per al 2023 i del 4% el 2024.

En un comunicat asseguren que volen “arribar a la nova licitació amb les taules salarials actualitzades i compensar així la pèrdua de poder adquisitiu a causa de l’augment de la inflació i dels preus”.

Foto: Seu de l’empresa GBI. (GBI)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit