Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Els sindicats exigeixen aclarir el futur de la plantilla amb el traspàs de Rodalies

La nova societat, que tindrà participació majoritària de la Generalitat, assumirà inicialment la línia del Maresme de l'R1, la línia Sant Vicenç de Calders-Barcelona de l'R2sud i la línia Papiol-Hospitalet-Vic-Puigcerdà de l'R3.


Els sindicats de Renfe i Adif demanen aclarir quin serà el seu futur per evitar la vaga de cinc dies per protestar contra l’acord pel traspàs de Rodalies anunciat per PSOE i ERC la setmana passada.

El sindicat Semaf avisa que ja hi ha treballadors que han declarat que volen marxar de Catalunya abans que es tanqui el pacte, que veuen “un despropòsit”. CCOO comparteix la crítica per falta de transparència i reclama que es firmi un contracte programa entre Renfe i la nova societat i s’eviti trencar l’estructura actual. UGT demana que l’intercanvi de competències sigui “molt gradual” i “es faci bé” i aposta perquè Ferrocarrils formi part de la nova societat.

La nova societat assumirà inicialment la línia del Maresme de l’R1, la línia Sant Vicenç de Calders-Barcelona de l’R2sud i la línia Papiol-Hospitalet-Vic-Puigcerdà de l’R3.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit