Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Els regidors de Junts de Lloret abandonen el govern d’Adrià Lamelas per “greus discrepàncies”

La sortida de Junts deixa el govern de Lamelas en minoria


Els regidors del grup de Junts de l’Ajuntament de Lloret de Mar han presentat la seva renúncia al càrrec aquest dimarts al matí. Així, el grup, que és la segona força del consistori lloretenc, passa a l’oposició i deixa el govern del socialista Adrià Lamelas en minoria.

Entre els motius de la renúncia, Junts exposa la “falta de confiança, de diàleg i de transparència” de l’alcalde i el seu equip. A més, també assenyalen “la incapacitat” del mateix batlle “per desenvolupar i liderar un projecte de ciutat”. Tot plegat, apunten, ha portat a “agreujar” la relació entre els grups, el que ha acabat provocant el “trencament” i la seva sortida.

El portaveu del grup municipal de Junts, Jordi Martínez, explica que fa temps que “la mala relació dins el govern era evident”. A més, apunta que l’equip de govern liderat per Lamelas ha anat prenent decisions “no compartides, ni consensuades, ni comunicades” amb els socis de govern i amb els diferents agents socials i econòmics del municipi.

“I és que la manca de projecte polític, la manca de diàleg, la manca de transparència, de lideratge, per tal de consensuar diferents projectes de ciutat i l’elevat grau d’improvisació han generat una pèrdua de confiança molt elevada cap a l’alcalde i al seu equip. Hem intentat de totes les maneres possibles que aquest govern funcionés, perquè no volíem deixar-lo en minoria. Però veient que la situació empitjorava cada dia, no podem continuar donant suport a les accions que es van realitzant des de l’Ajuntament.”

La sortida del govern lloretenc per part de Junts arriba després d’un any del pacte amb els socialistes i Lloret en Comú Podem. Des de Junts apunten que “han treballat intensament” per fer funcionar aquest govern de coalició “a tres bandes”. A més, es mostren satisfets per les tasques en les seves regidories al llarg d’aquest primer any de mandat.

D’una banda, Jordi Martínez ostentava el càrrec de 1r Tinent d’Alcalde i, també, les carteres de les regidories de Territori i Sostenibilitat i de Seguretat, Mobilitat i Via Pública. Per la seva banda, Marina Nicolàs era la 3a Tinenta d’Alcalde. Nino Gómez i Carlos Clos, també eren regidors de Junts al plenari lloretenc amb delegacions especials per a comeses específiques.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit