Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Els Premis Recvll de Blanes reben un total de 93 obres


Blanes acull la 59a edició dels Premis Recvll aquest diumenge 12 de març. Els Premis Recvll són uns dels guardons literaris més destacats d’arreu de Catalunya i els més longeus del territori gironí. El jurat l’encapçala l’escriptora gironina Maria Mercè Roca.

Enguany els premis Recvll compten amb una categoria més, la de Cançó Inèdita en català. Entre totes les categories s’hi han presentat un total de 93 treballs, una xifra que creix respecte l’edició del 2022, on es van presentar 56 obres. A banda de tenir garantida la seva publicació o difusió, els treballs guardonats compten amb diferents quanties de premis en metàl·lic que sumen un total de 8.700 euros. Ràdio Marina patrocina l’edició de l’obra guanyadora del Premi Joaquim Ruyra de narrativa.

Les 93 obres d’enguany les han presentat un total de 89 autors i autores que concorren a algun dels sis premis. La major part provenen de Barcelona, amb 36 autors i autores; 15 són de Girona, de les quals 11 són de Blanes. Per la seva banda, de Tarragona n’hi ha 10, de València 7, de les Illes Balears un total de 6 i, finalment, hi ha 4 autors/autores que provenen de Lleida.

L’acte d’entrega dels Premis Recvll 2023 d’aquest diumenge estarà obert el públic i es farà al Teatre de Blanes a les 12 del migdia.

Foto: Imatge dels guanyadors del 2022 (Aj. Blanes)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit