Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Els municipis de la costa de la Selva i el Maresme tindran punts de donació de sang aquest estiu

L'objectiu és facilitar que la gent pugui donar sang, abans de marxar de vacances o des d'on passi l'estiu, per poder donar resposta a les donacions que es necessitaran per tractar els malalts dels hospitals de Catalunya durant l'estiu


Blanes, Lloret de Mar i Tossa de Mar, de la Selva, i Montgat, El Masnou, Premià de Mar, Vilassar de Mar, Mataró, Arenys de Mar, Canet de Mar, Sant Pol de Mar, Calella, Pineda de Mar i Malgrat de Mar, del Maresme, tindran punts de col·lectes de donació de sang aquest estiu. Es tracta d’un reforç que ha engegat el Banc de Sang i Teixits en el marc de la campanya Estiuis on estiuis, dona sang.

El Banc de Sang i Teixits calcula que, entre juliol i agost, caldran 40.000 donacions per poder respondre als tractaments dels malalts dels hospitals de Catalunya; que equivaldria a més de 30.000 transfusions de sang, plasma i plaquetes previstes. De fet, l’entitat recorda que durant les vacances, les donacions baixen un 30% pel canvi d’hàbits i la calor. Així, per facilitar que la gent pugui donar sang, abans de marxar de vacances o des d’on passi l’estiu, s’han engegat la campanya Estiuis on estiuis, dona sang. 

D’una banda, s’han reforçat les campanyes de donació en establiments considerats refugis climàtics en diversos municipis de l’entorn metropolità. Un d’aquests hi ha Mataró. A més, algunes de les campanyes es faran a diversos punts de les platges de tota la costa catalana i en altres punts turístics. Entre aquests punts hi ha Montgat, El Masnou, Premià, Vilassar, Mataró, Arenys, Canet, Sant Pol, Calella, Pineda, Malgrat, Lloret, Blanes i Tossa.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit