Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Els Mossos faran un miler de controls de trànsit durant el pont del 15 d’agost


El Servei Català de Trànsit i els Mossos d’Esquadra han articulat un dispositiu especial amb 1.091 controls. L’objectiu és garantir la seguretat a la carretera durant el pont de l’Assumpció, el 15 d’agost.

Els controls s’establiran demà divendres a partir de les 15 h. Es localitzaran tant en les vies de màxima mobilitat com en carreteres secundàries i, també, allà on es preveu més circulació. El dispositiu finalitzarà dimarts 15 d’agosta a la mitjanit.

Es calcula que en l’operació sortida, que s’inicia divendres a les 15 h i acaba dissabte a la mateixa hora, uns 350.000 cotxes es desplaçaran per carretera des de l’àrea metropolitana de Barcelona. El retorn, a partir del migdia de dimarts i fins a la mitjanit, mobilitzarà uns 200.000 vehicles. Trànsit demana màxima precaució.

D’entre el miler de controls dels Mossos i el Servei Català de Trànsit, 315 seràn d’alcoholèmia i drogues; 167 de seguretat passiva; 156 de Premot (motocicletes); 207 de distraccions; 159 de velocitat; i, 87 seràn controls de transposrts. A més, des de Trànsit, 1.281 efectius farn tasques d’informació, vigilància, inspecció i seguiment de la circulació durant aquest període.

Al territori de la Selva, dissabte i diumenge, de 8 h a 20 h, es restringirà l’estacionament als vorals de la GI-682 a Tossa de Mar. D’altra banda, al Maresme, diumenge i dimarts a la tarda s’invertirà la prioritat a les rotondes de Tordera i Palafolls, a la N-II.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit