test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Els Maduixots celebraran 10 anys amb un cap de setmana d’activitats


La Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima, els Maduixots, celebren 10 anys de la seva fundació. Els castellers celebraran el seu aniversari amb diverses activitats a 4 municipis del territori maresmenc.

Els actes de celebració dels 10 anys dels Maduixots arrencaran el divendres 27 d’octubre amb un assaig obert a la plaça de l’Ajuntament de Calella. Allà mateix, a més, també hi haurà tallers per famílies.

L’endemà, dissabte, a la plaça de Poppi de Palafolls s’hi farà una xocolatada i ball de gegantons amb la Colla Gegantera de Palafolls. A més, també hi haurà un taller de circ amb El Circ Petit, un taller de castells, pintacares i vermut musical. A les 20 h, a la plaça de l’Església de Tordera hi haurà un espectacle de foc i castells amb la Colla de Diables de Tordera i els Maduixots.

La celebració del 10è aniversari dels castellers de l’Alt Maresme i la Selva Marítima clourà el diumenge. A les 12 h del migdia, a la plaça de l’Ajuntament de Pineda de Mar hi actuaran els Maduixots, els Matossers de Molins de Rei i els Guillats de la Selva.

Des de la colla castellera també expliquen que, fins a la primavera, celebraran més activitats per commemorar els 10 anys dels Maduixots.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit